Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.oferte.zilesinopti.ro administrat de

S.C. CITY GUIDE MEDIA S.R.L.

 

1. Generalitati

Site-ul www.oferte.zilesinopti.ro (denumit in continuare “Site”) este creat si administrat de CITY GUIDE MEDIA SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.oferte.zilesinopti.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului www.oferte.zilesinopti.ro sunt valabile exclusiv pentru consumatori (numiti generic „Utilizatori”), adica acele persoane fizice care utilizeaza serviciile noastre fara ca acest lucru sa poata fi atribuit activitatii lor comerciale sau profesionale. Prin intermediul site-ului www. www.oferte.zilesinopti.ro, CITY GUIDE MEDIA SRL ofera Vouchere de reducere (denumite generic „Vouchere”) cu privire la servicii sau produse oferite (prestate/comercializate) de alte societati comerciale (denumite generic „Comercianti”). Emitentul Voucherelor este Comerciantul care datoreaza Serviciile sau produsele indicate in Voucher. CITY GUIDE MEDIA SRL nu datoreaza prestarea Serviciilor sau livrarea produselor mentionate in Vouchere, ci doar certifica faptul ca respectivul Voucher trebuie sa va garanteze dreptul la prestarea serviciului de catre Comerciant.

 

2. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Accesand si utilizand acest Site, dumneavoastra (denumit in continuare „Utilizator”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care S.C. CITY GUIDE MEDIA S.R.L. vi le pune la dispozitie. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.oferte.zilesinopti.ro. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului www.oferte.zilesinopti.ro va rugam sa nu il utilizati.

 

3. Termeni si conditii

Daca in urma vizualizarii unei oferte propuse de un Comerciant partener CITY GUIDE MEDIA SRL, prin intermediul Site-ului, v-ati decis sa o achizitionati, pasii ce trebuiesc urmati pentru a achita oferta si pentru a intra in posesia Voucherului sunt urmatorii:

 

Selectați orașul pentru care doriți să consultați ofertele;

Vizualizati oferta care va intereseaza in Site;

Confirmati pe butonul „Adauga in cos”;

Alegeti numarul dorit de Vouchere, cu respectarea conditiilor de utilizare;

Confirmați apasând pe butonul Continua plata

Introduceti-va numele, adresa, numarul de telefon și adresa de e-mail

Acceptați termenii si conditiile si apasati butonul Plaseaza Comanda

Introduceti datele cardului dumneavoastra, respectiv numar card, nume, data expirarii si cod CVV2/CVC2 și validați plata.

Daca dupa confirmarea si validarea comenzii (max. 24 ore) va transmitem Voucherul prin e-mail precum si pe Site in rubrica „Contul meu”;

In functie de modul in care a fost mentionat in oferta, este posibil ca un Utilizator sa poata achizitiona si folosi doar un numar maximum de Vouchere, numar ce va fi mentionat in oferta, respectiv in conditiile de utilizare.

3.2 Durata de vanzare si numarul Voucherelor

Durata de vanzare si numarul Voucherelor este limitata si stabilita de CITY GUIDE MEDIA SRL, individual pentru fiecare oferta. Dupa expirarea termenului sau epuizarea stocului, cumpararea nu mai este posibila.

 

3.3 Utilizarea Voucherelor

Tipariti Voucherul si utilizati-l asa cum este mentionat in descrierea ofertei. In functie de natura serviciului sau produsului achizitionat, poate fi necesara programarea anterioara la numarul de telefon al Comerciantului, mentionat in descrierea ofertei de pe Site. Voucherele pot fi utilizate doar in perioada in care sunt valabile. Prezentati Voucherul/Voucherele in momentul in care va veti prezenta la Comerciant pentru a beneficia de serviciile/produsele mentionate in oferta.

 

3.4 Perioada de valabilitate

Perioada de valabilitate a unui Voucher este limitata fiind stabilita de Site, de comun acord cu Comerciantul, individual pentru fiecare oferta. Durata de valabilitate este mentionata atat in descrierea ofertei pe Site, cat si pe Voucher. Dupa expirarea termenului de valabilitate, utilizarea voucherului numai este posibila fiind considerat expirat; in acest caz, siteul isi rezerva dreptul de a nu returna contravaloarea voucherelor expirate. Pentru a evita astfel de situații, va reamintim faptul ca voucherele Zile si Nopti nu sunt nominale și pot fi oferite cadou altor persoane pentru a fi utilizate in perioada de valabilitate specificata.

 

3.5 Transmiterea Voucherelor/Acordarea drepturilor asupra Voucherului

Dupa cumpararea reusita, puteti vizualiza si printa Voucherul din email sau din rubrica „Contul meu”de pe Site. In acest sens, veti fi notificat si pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat. Transmiterea Voucherului se face in maxim 24 de ore de la momentul in care plata este inregistrata in contul nostru. Toate Voucherele sunt prevazute cu o serie si un cod unice pe care Comerciantul le verifica la incasarea Voucherului cu lista pe care o detine. Voucherul este transmisibil cu exceptia situatiilor in care oferta precizeaza ca emiterea si utilizarea acestora se face nominal. Multiplicarea, editarea sau modificarea continutului Voucherelor nu este permisa. CITY GUIDE MEDIA SRL isi rezerva dreptul ca in caz de suspiciuni intemeiate legate de multiplicare, editare sau modificare a Voucherelor, sa transmita datele stocate Comerciantului respectiv si sa initieze demersurile legale. Daca nu se precizeaza altfel, orice Voucher poate fi utilizat la Comerciant o singura data in cursul unei vizite. Daca valoarea Voucherului nu este consumata in totalitate sau serviciul nu este utilizat integral, diferenta neutilizata se pierde, nefiind posibila utilizarea ulterioara sau acordarea unei sume de bani ca si diferenta intre serviciile/produsele utilizate/primite si valoarea Voucherului. Daca nu se precizeaza altfel, Voucherul nu confera dreptul de solicitare a serviciilor sau de dobandire a produselor la un anumit moment de timp. Recomandam deci ca momentul prestarii serviciului sa se convina individual cu Comerciantul, prin efectuarea unei programari in prealabil in conditiile mentionate in descrierea ofertei de pe Site.

 

3.6 Garantie/Raspundere

CITY GUIDE MEDIA promoveaza pentru Comerciantii parteneri servicii sau produse, in baza unui contract de publicitate incheiat cu acestia. Comerciantul este prestatorul serviciului purtand intreaga responsabilitate pentru livrarea unui serviciu sau produs de calitate in perioada de valabilitate a voucherului, in conformitate cu termenii ofertei, cu protocolul procedurii (daca este cazul) si cu legislatia care se aplica domeniului sau de activitate. Orice reclamatie sau sesizare ulterioara prestarii serviciului va fi formulata de catre utilizator/beneficiar catre CITY GUIDE MEDIA SRL sau direct Comerciantului. Denumirea Comerciantului si informatiile de contact ale acestuia sunt specificate atat in cadrul oferte afisate pe site si in textul Voucherului.

 

CITY GUIDE MEDIA SRL nu este prestatorul serviciilor/ produselor incluse in Voucher ci doar prestatorul unor servicii de publicitate pentru Comerciant. CITY GUIDE MEDIA SRL nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut responsabil pentru calitatea serviciilor prestate/ produselor livrate de Comerciant.

 

3.7. Anularea voucherelor si restituirea platilor

In cazul in care Utilizatorul care a cumparat un Voucher doreste sa renunte la cumparare, poate sa o faca fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea voucherului, in scris (prin e-mail la adresa mentionata la punctul Contact). CITY GUIDE MEDIA SRL va returna Utilizatorului banii care corespund valorii Voucherului, in termen de 30 de zile de la data primirii solicitarii iar Voucherul aferent va fi anulat. Dupa trecerea termenului de mai sus, Utilizatorul nu are dreptul sa solicite returnarea banilor, CITY GUIDE MEDIA SRL nemaiavand nicio obligatie fata de Utilizator.

 

4. Drepturi de autor

S.C. CITY GUIDE MEDIA SRL S.R.L. (Zile si Nopti) este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. CITY GUIDE MEDIA SRL detine titlul deplin si complet asupra fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe Site, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale, nici sa le decompilati sau modificati structura. Toate marcile si logo-urile sunt detinute de catre S.C. CITY GUIDE MEDIA SRL S.R.L., precum si de Comerciantii parteneri care afiseaza oferte in Site, si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in niciun mod.

 

5. Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat CITY GUIDE MEDIA SRL pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid o noua parola si un nou User (nume de utilizator) daca este cazul. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc., vor fi pedepsite conform legii.

 

6. Notificari pentru utilizatori

In calitate de Utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra;
  • sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment, etc.) organizate de CITY GUIDE MEDIA SRL, declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

  • ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre S.C. CITY GUIDE MEDIA S.R.L.;
  • ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
  • sa primiti din partea Zile si Nopti diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin e-mail).

 

7. Confidentialitate

S.C. CITY GUIDE MEDIA S.R.L.respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a Utilizatorilor Site-ului. S.C. CITY GUIDE MEDIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Site informatii si servicii de cea mai bunac alitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

 

Tuturor utilizatorilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către CITY GUIDE MEDIA SRL în conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001. Scopurile colectarii, prelucrării si stocării bazei de date sunt: incheierea unor raporturi comerciale intre site si utilizator, scopuri promoţionale, de informare prin e-mail cu privire la ultimele noutăți publicate pe www.zilesinopti.ro sau alte acţiuni de marketing desfăşurate în viitor de către CITY GUIDE MEDIA SRL.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date, scriind pe adresa contact@zilesinopti.ro.

 

 

8. Revizuirea acestor Termeni si Conditii

S.C. CITY GUIDE MEDIA S.R.L., in calitate de autor/ proprietar/ administrator al Site-ului www.oferte.zilesinopti.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a Site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

 

9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. CITY GUIDE MEDIA S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. CITY GUIDE MEDIA S.R.L. Termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.oferte.zilesinopti.ro sunt guvernate de legile din Romania. Acestea se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la Comertul electronic (prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic), Protectia Consumatorului (OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori), precum si alte acte legislative dupa caz. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

 

10. Nulitate partiala

In cazul in care o prevedere prezenta sau viitoare a contractului este sau va deveni total sau partial invalida/nula sau inaplicabila valabilitatea celorlalte prevederi ale acestui contract ramane neatinsa, daca executarea contractului nu reprezinta pentru una din parti o dificultate nerezonabila. Acelasi lucru este valabil in cazul in care dupa incheierea contractului rezulta o lacuna contractuala care se cere completata. Locul prevederilor invalide/nule sau inaplicabile va fi luat de prevederile legale corespunzatoare.

 

11. Dezabonare

In cazul in care nu mai doriti sa primiti e-mail-uri periodice (oferte, newslettere, etc.) din partea Site-ului, modalitatea de dezabonare este extrem de facila fiind prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu, rubrica “Unsubscribe”.

 

12. Incetare relatie contractuala/anulare cont de Utilizator

In cazul in care nu veti mai dori sa utilizati Site-ul, va rugam sa ne contactati in scris (prin e-mail sau Posta la adresele mentionate la punctul Contact), iar contul dvs. va fi sters.

 

13. Contact

Site-ul www.oferte.zilesinopti.ro este creat si administrat de S.C. CITY GUIDE MEDIA S.R.L.

Email de contact: oferte@zilesinopti.ro

Adresa de corespondenta: Str. Bogdan Voda nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon: 0752 241 620