Voucher de 50 lei la Platinvm Restaurant cu doar 25 lei

50,00 lei 25,00 lei Adaugă în coș

Profită acum de o ofertă exclusivă Zile și Nopți! Cumpără un voucher în valoare de 50 lei cu doar 25 lei valabil la Restaurant Platinum din Brașov!

Situat in centrul dinamic al Brasovului, PLATINVM este un restaurant elegant care, prin decorul rafinat, meniul ales cu atentie la detalii si personalul amabil si profesionist va da cinei romantice sau mesei de pranz  o nota speciala, de neuitat. Mobila clasica, tapiseriile  frantuzesti, sculpturi de marmura de Carrara si tablouri in ulei sunt elementele care ii dau personalitate si un aer interbelic, chic, cu parfum de ‘’vremuri bune’’.

Un plus de farmec il veti regasi si in terasa ampla, generoasa, moderna, confortabil amenajata si cu o priveliste larga catre parc dar mai ales catre muntele Tampa. Bucatarii nostri au gandit un meniu care sa va rasfete simturile si bucuria gustului bun pe care va invitam sa il descoperiti, alaturi de excelenta noastra selectie de vinuri.

Termeni și condiții ofertă:
– Acest voucher este vândut în exclusivitate de City Guide Media SRL și este valabil doar la Platinvm Restaurant până la data de 29 februarie 2020.
– Voucherul nu poate fi revândut.
– Consumația ce depășeste valoarea de 50 lei se achită direct la pub.
– În cazul în care valoarea consumației este mai mică de 50 lei, la acest voucher nu se oferă rest.
– Pentru achitarea notei de plată se pot cumula maxim 4 vouchere.

Adresă:
Bld. Mihail Kogalniceanu nr.13
Rezevări: 0368 465 505