Voucher de 50 lei la Le Sommelier cu doar 25 lei

Profită acum de o ofertă exclusivă Zile și Nopți! Cumpără un voucher în valoare de 50 lei cu doar 25 lei valabil la Wine Bar & Brasserie Le Sommelier Brașov!

Situat in centrul dinamic al Brasovului, Le Sommelier este locul ideal unde poți participa la degustări de vinuri, recomandate deopotrivă  pentru cunoscători și pentru cei care vor să descopere gusturile și aromele speciale ale licorii bahice.
Cum vinul și mâncarea sunt o combinație reușită, pe care nu ai avea de ce să o separi, vinurilor bune de aici li se alătură o selecție de brânzeturi fine, mâncăruri echilibrate cu specific mediteranean dar și deserturi delicioase.

Totodată, la Le Sommelier poți servi o gamă diversificată de produse din cafea, băuturi calde și reci „home made” cocktailuri create de barmani profesioniști , totul pentru ca experiența să fie una amplă și completă.

În inima orașului Brașov, respectiv în Centrul Istoric, acest loc dezinvolt cuprinde peste 600 de sortimente de vin, acoperind astfel 18 țări. Puteți găsi un vin din America lângă unul italienesc, unul din Franța lângă unul din Chile.

Cu o capacitate de 40 de locuri, Le Sommelier organizează frecvent degustări (la care un consumator grăbit nici nu poate visa). Degustarea de vinuri merge dincolo de contactul cu simţurile. Evenimentele sunt organizate în cadrul unei atmosfere relaxate, unde clienții beneficiază de informații de calitate oferite de specialiști din lumea vinului cât și de la angajați (absolvenți ai cursurilor de sommelier). Degustările vor fi anunțate pe pagina de facebook. Prețul unui astfel de eveniment este între 60-120 lei, fiind condiționat de pachetul degustării.

Termeni și condiții ofertă:
– Acest voucher este vândut în exclusivitate de City Guide Media SRL și este valabil doar la Le Sommelier Brașov până la data de 29 februarie 2020.
– Voucherul nu poate fi revândut.
– Consumația ce depășeste valoarea de 50 lei se achită direct la pub.
– În cazul în care valoarea consumației este mai mică de 50 lei, la acest voucher nu se oferă rest.
– Pentru achitarea notei de plată se pot cumula maxim 4 vouchere.

Adresă:
Bld. Diaconu Coresi nr. 6
Rezevări: 0268 707 081